aaa

EHKK uus hooaeg algab suuremate panustega

FacebookEmailGoogle+Twitter

Juba sel laupäeval, 12.aprillil algab Kunda krossirajalt Eesti Hobikrossiklubi Karikasarja 2014 hooaeg.

Nagu eelmistel hooaegadel võistledakse kiireimas stardis taas uuele krossimootrrattale ning uuendusena panustab Smartshop Racing Suspension sel hooajal MX A ja Juunior klassi, andes välja igal etapil kaks stardivõidu tsekki väärtusega 100.- tsekk!! Seega heal startijal on võimalus 2014 hooajal koguda 1600 eurot amordiraha!!

Samuti on välja pandud Dynami:t Energy nimeline magus eriauhind parimale debüteerijale MX A ja Juunior klassi ühisstardis. Auhind mille võitja otsustab komisjon kes võtab arvesse sõidupuhtust, võitlusvaimu ning järjepidevust.

FacebookEmailGoogle+Twitter

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


5 + = 8

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>